Maroesjka 1
VOLKSDANSVERENIGING


nieuw embleem

     
 

34e Geslaagde DANSDAG OUDEREN 2017

Zet 85 dansers bij elkaar en het wordt één groot feest.
Dat gebeurde op dinsdag 28 maart in ’t Perron.  Maroesjka organiseerde daar voor de 34e keer een regionale volksdansbijeenkomst. Dit in het kader van Meer Bewegen voor Ouderen.
Uit de regio kwamen 85 dansers  naar Heeze. De grote zaal  van ’t Perron was  eigenlijk te klein, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werden twee en soms drie kringen gemaakt.
 Bekende  dansen  stonden  op het programma, maar  er werden ook nieuwe dansen uitgewisseld. Dat lukte super wel, bijna iedereen deed mee en genoot.
De pauze was er om lekker koffie te drinken en gebak te eten, maar ook om gezellig  bij te kletsen.
Ook Dominique Palmen, de sportconsulente van de Gemeente Heeze-Leende kwam een kijkje nemen en hield nog een korte toespraak, waarin het belang van bewegen  nog eens werd benadrukt.
De organisatie was in handen van Hanneke van Hout, Gemma Ehrismann en Marian Theunissen.  Zij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde ochtend, want iedereen ging met een stralend gezicht naar huis. 
 Dank aan de medewerkers van ’t  Perron,  ook zij hebben hun medewerking verleend aan deze zeer geslaagde,  gezellige   beweegochtend.!!!!
2017 12017 2
2017 3

KvK: 40237761