Maroesjka 1
VOLKSDANSVERENIGING


nieuw embleem

     
 

AFSLUITING DANSSEIZOEN 2016-2017


Vrijdag 16 juni sloot de Maroesjka 60-plus groep het dansseizoen 2016-2017 af met een extra gezellige dansdag.
1.


Tegen 10.00 uur druppelden de dansers de zaal van ’t Perron binnen, meteen bijklets-, opgave koffie- en felicitatie-acties, want “er was er een jarig, hoera, hoera…”
Er heerste een iets andere stemming dan normaal, tja, de laatste dansles van het seizoen met de voltallige groep, dat gaf extra geroezemoes en….. er was een etentje aan deze les geknoopt. Maar eerst flink zwieren en zwaaien op instructies van Marian, goed voor de conditie en maakt hongerig.2.2

2.
Na een uurtje, tijd voor koffie, door de opwinding, dacht iemand dat het tijd was voor een stoelendans, nee, die houden we tegoed. Het was wel tijd om de jarige “leven in de gloria” toe te zingen en nu eens alle handen de lucht in te laten gaan. Ook aan zieke dansers en jarigen in sp werd gedacht middels een kaartje met een groet van iedereen.

3.4.5.6.

Vervolgens ng een dansserie en daarna…op naar het restaurantdeel van ’t Perron.
Via de bar voor een drankje, vond iedereen een plaatsje aan de vrolijk gedekte lange tafel. Heerlijk die “borrel” met de voeten stevig op de vloer.

7.IMG

Toch ging iedereen weer op pad, na een korte uitleg van Koos, voor een gang langs het kleurrijke, heerlijk geurende buffet. Er werd met aandacht opgeschept en daarna viel de stilte, want “als katjes muizen, mauwen ze niet”. Het was echt smullen van al die heerlijkheden.
Iedereen bordje(s) leeg…. tijd voor een huldiging.


Truus Maas danst dit seizoen 25 jaar bij Maroesjka en dat verdient natuurlijk een speech en een bloem. De blije jubilaris was er aardig mee in haar nopjes.

8.9. Een maaltijd zonder toetje is niet compleet, dus voorzag de “Perron-ober” iedereen van een glas10. prachtig vers fruit. Het was een plaatje en een mooie afsluiting van een zeer aangenaam samenzijn met veel dank aan de organisatoren, de medewerkers van ‘t Perron en catering Van Grunsven uit Heeze.

Met de foto van een mooie tafeldecoratie eindigt deze bloemlezing van ‘n  feestelijke laatste dansdag. Vanaf morgen gaan de voetjes met vakantie. Bij tropische temperaturen kunnen ze k van de vloer in een bak met water,wat tuinkers erin……alsof je aan een meer zit. Heerlijk.
Dansgroet  en een fijne zomer gewenst.

11.

MechelineKvK: 40237761