domi Sterksel
VOLKSDANSVERENIGING


nieuw embleem

     Domi groep ging voor carnaval weer naar Bergeijk

Jaarlijks wordt de in ’t Perron de woensdag voor carnaval de Rabozaal helemaal omgebouwd voor het carnaval van de Heibussums. Erg knap dat de Heibessums op de woensdag na carnaval de zaal weer weten terug te bouwen naar de normale opstelling. De Domi groep van Maroesjka weet daar handig op in te spelen, door de opbouw donderdag wat anders te gaan doen en direct na carnaval weer gewoon te gaan dansen.
Ook in 2018 was dit weer het geval en de donderdag voor carnaval toog men naar Bergeijk om daar te gaan wandelen en kletsen. Huize Kamp was weer het centrum voor de Domi-ers.
domi 2018 1domi 2018 2

Appelflappen van meesterbakker Henk lagen er voor een welkom en daarna werd er onder leiding van Jo een pracht wandeling door bossen en velden gemaakt, maar de het ongekend prachtige winterweer was ook een belangrijke factor. Via camping de Paal ging het weer richting Bergeijk en daar stond weer een uitstekende maaltijd klaar. Deze smaakte niet alleen voortreffelijk, maar was ook een stimulans om met heel veel lustrum ideeŽn voor de dag te komen. Het ene idee was al leuker dan het andere, zodat het straks moeilijk kiezen zal  worden.  Clara bedankte de gastheer en vrouw, met een bloemetje en een flesje wijn uit de Cave du Commandeur. (caves-du-commandeur.fr)
Halverwege de avond zocht men toch weer de auto’s op en zat deze carnavals sessie er helaas al weer op.

domi 2018 3domi 2018 4