Maroesjka 1
VOLKSDANSVERENIGING


nieuw embleem

     


MAROESJKA 60+: FEESTELIJKE START SEIZOEN 2018/2019……

 

De internationale vrijdaggroep heeft zich het nieuwe seizoen 2018/2019 in gedanst en had op 05 oktober meteen al een feestje op het programma staan.

Wat viel er te vieren…..…allereerst het 29 jarig bestaan op 06 oktober van deze vrijdaggroep, die door de jaren heen (want 29 jaar is lang) een toevoeging aan de titel heeft gekregen: 60 PLUS: een getal om trots op te zijn !

Het is nog steeds een grote club dansers, die intussen veel lief en leed met elkaar gedeeld heeft en ook nog steeds van een feestje houdt.

 

Mmm, iets lekkers bij de koffie en deze traktatie was ook bedoeld om het 10 jarig lidmaatschap van Leo een feestelijk smaakje te geven.

Jubilaris Leo wist van niks, werd door Marian overvallen en kon niets anders doen, dan zich overgeven aan het feestgedruis.

 

w1

 

 

Ja, ja, bij zo’n jubileum word je gehuldigd en bestuursvoorzitser Betsie decoreerde Leo met de bijbehorende speld…..een nauwkeurig werkje met als resultaat……

 

w2

 w3
                                                                                                                                                   En  natuurlijk een “bluumke”, aangeboden door een “bluumke” en een woordje door een “bluumke” en een hartelijke felicitatie van nóg een “bluumke”.

 

w4w5

 

 w6

Na al die bluumkes was het de hoogste tijd voor een momentje “mannen onder elkaar” en in de tussentijd werd er gesleuteld aan een technisch probleem van de geluidsinstallatie.

 

w7w8

   

              

Gelukkig …………  snel opgelost ……. applaus, waarna tot slot iedereen zijn beste beentje voor zette bij een vrolijke afsluitdans.

 

w9

w10                                                                         Missie geslaagd!!

 

w11

 

 

 

 

De 60-plussers

Heeze 05-10-2018